Vill du Blogga om Bröllop?

Sweddings AB - Marknadsplatsen där blivande brudpar och bröllopsleverantörer möts

Vill du Blogga om Bröllop? Dela din Passion på Sweddings bröllopsblogg!

Är du passionerad för bröllop, kärlek och allt som hör där till? Brinner du för att skriva och dela med dig av dina tankar, idéer och erfarenheter kring bröllopens magiska värld? Då har vi en fantastisk möjlighet för dig!

Sweddings, en av de ledande plattformarna för bröllopsplanering och inspiration i Sverige, söker nu nya talanger som vill blogga för oss. Vi letar efter människor som har en stark röst, ett öga för detaljer och en äkta kärlek för allt som har med bröllop att göra.

Vad vi letar efter:

  • Kreativa skribenter: 

Har du en förmåga att fängsla läsarna med dina ord? Kan du skapa engagerande innehåll som inspirerar brudpar och deras närstående? Vi söker personer som älskar att skriva och som vill bidra med sina unika perspektiv.

  • Erfarenhet av bröllop:

Kanske har du själv nyligen gift dig, eller så har du arbetat inom bröllopsindustrin som fotograf, florist, bröllopsplanerare, eller något annat. Dina insikter och erfarenheter är ovärderliga för våra läsare!

  • Passion för mode, design och stil:

Om du älskar bröllopsmode, blomsterarrangemang, dekorationer, eller något annat som hör bröllop till, så vill vi höra från dig! Din passion kan inspirera andra att skapa sitt drömbröllop.

  • Organisatoriska genier:

Har du en talang för planering och att hålla koll på detaljer? Kan du dela med dig av tips och tricks för hur man får till ett stressfritt och lyckat bröllop? Ditt kunnande är precis vad våra läsare behöver!

Vad vi erbjuder:

  • En stor läsarskara:

Sweddings är en etablerad plattform med en dedikerad publik som ständigt söker efter inspiration och råd inför sina bröllop. Ditt innehåll kommer att nå tusentals läsare som delar din passion för bröllop.

  • Möjlighet att bygga ditt varumärke:

Genom att blogga hos oss kan du utveckla din egen personliga stil och profil inom bröllopsvärlden. Vi hjälper dig att nå ut till en bredare publik och skapa en stark närvaro online.

  • Inspirerande och stöttande community:

Du blir en del av vårt härliga team av skribenter och kreatörer som alla arbetar tillsammans för att sprida glädje och inspiration till blivande brudpar. Här kan du nätverka, lära dig nytt och växa som skribent och kreatör.

Hur du ansöker:

Är du redo att bli en del av Sweddings-teamet? Skicka en kort presentation av dig själv tillsammans med några exempel på tidigare skrivna texter eller idéer för blogginlägg. Vi vill höra vad som gör dig till den perfekta bröllopsbloggaren!

Skicka din ansökan via “kontakta“. Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas kunna välkomna dig till vårt team snart!

Låt oss tillsammans göra Sweddings till den mest inspirerande platsen för alla som planerar sitt drömbröllop. Dela din passion för bröllop med världen – kontakta oss idag!


Vi på Sweddings är övertygade om att det finns otaliga historier att berätta och vi ser fram emot att få läsa dina. Välkommen att bli en del av vårt kreativa universum!

Dela inlägget: