Bröllopstårta till ditt bröllop

Kärlek är verkligen blind – och ibland förtjänar den en andra chans. När Meira Omar och Oskar Nordstrand, kända från det populära TV-programmet “Love is Blind”, bestämde sig för att förnya sina löften och gifta sig igen, var det en händelse som ingen ville missa. Men det var inte bara kärleken som stod i fokus denna gång. En annan stor stjärna på deras stora dag var den makalösa bröllopstårtan, en skapelse som verkligen stal showen.

Det var ingen mindre än Millas Cakes från Köping som fick det ärofyllda uppdraget att skapa denna mästerverk. Tårtan, en viktoriansk dröm i tre våningar, var lika elegant som den var läcker och blev snabbt en snackis både på och utanför festen. Det var en tårta som förenade klassisk elegans med modern finess, och det är ingen överdrift att säga att den lämnade alla gäster andlösa.

Millas Cakes, som nu också är registrerade på sweddings.se, har snabbt blivit en favorit bland blivande brudpar som söker det där lilla extra till sitt bröllop. Deras skicklighet och förmåga att skapa visuella och smakrika konstverk har gett dem en plats i rampljuset – och det med all rätta.

Om du är på jakt efter en tårta som kan förvandla din speciella dag till något alldeles extra, är Millas Cakes definitivt ett namn att lägga på minnet. Oavsett om det är en bröllopstårta inspirerad av viktoriansk elegans eller något helt unikt och personligt, kan du vara säker på att Millas Cakes kommer att leverera en upplevelse du sent kommer att glömma.

Så, nästa gång du scrollar genom sweddings.se för att hitta den perfekta bröllopstårtan, här hittar ni den: HITTA TÅRTA!

Dela inlägget: