Ändra ditt omslagsfoto
Ladda upp
marcellekallstrom
Ändra ditt omslagsfoto
Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Lokal/Catering, Övrigt
Västra Götalandsregionen
Göteborg

Cellis tårtor

Jag heter Marcelle,mitt specialområde är att skapa tårtor för alla typer av tillfällen, från födelsedagsfiranden och bröllop till företagsevent och högtider. Varje tårta jag skapar är gjord av färska och högkvalitativa ingredienser, och jag lägger stor omsorg i att uppmärksamma detaljer.

Mitt mål är att skapa en helt unik och magisk tårtaupplevelse för varje kund, där varje tugga blir en oförglömlig upplevelse.

Våra olika smaker
Pina Colada

Vanilj, kokos och annanas

Dröm dig bort till tropikerna med vår Pina Colada tårta. En luftig vaniljsockerkaka förenas med den sötaktiga smaken av kokos brigadeiro och den fräscha ananas kompotten. Varje tugga är som en sip av paradiset.
Dulce de Leche

Vanilj, Kola och 4 st olika mjölkkrämer

Den perfekta balansen mellan sötma och krämighet. Den här vaniljsockerkakan bär på en skatt av smaker - en fyllig kola kräm som väcker nostalgi och inte mindre än fyra lager av len mjölkkräm som smälter bort i munnen.
Passionstårta

Vanilj, Passionsfrukt och kokos

Låt dina smaklökar dansa av glädje med vår Passionstårta. En mjuk vaniljsockerkaka är kärleksfullt fylld med den intensiva smaken av passionsfrukt och en krämig kokoston. Denna tårta är en hänförande symfoni av smaker som kommer att väcka dina sinnen till liv.
Princesstårta

Vanilj och hallon

Låt din fest glimra med en touch av kunglig charm genom att välja Prinsesstårtan för dina gäster. Den eleganta vaniljsockerkakan omfamnar en förförisk kombination av söt hallonsylt och len vaniljkräm där smaker och texturer förenas för att skapa en oförglömlig smakupplevelse.
Chokladbomb

Choklad

En förförisk mjuk chokladsockerkaka som omfamnar en rik och mörk choklad brigadeiro-fyllning. Varje tugga är som en djupdykning i chokladens värld, och din fest kommer att bli en minnesvärd händelse som de pratar om länge efteråt.
Banantårta

Choklad, banan och hasselnöt

När du vill njuta av bananens sötma på en helt ny nivå, är vår Banantårta det ultimata valet. Den bär på en harmonisk kombination av karamelliserad banan, följt av en dekadent mörk choklad brigadeiro-fyllning. Som kronan på verket sveper en ljuvlig hasselnötspralin över varje tugga,
Lyxtårta

Vanilj, citron, jordgubbar, vit choklad och mosserande vin

Denna tårta är en hyllning till lyx och elegans. Välj vår Lyxtårta för en smakupplevelse som överträffar alla förväntningar. En vaniljsockerkaka med en subtil touch av citronzest bär på en exklusiv kombination av ugnsbakade jordgubbar, krämig vit choklad ganache och en hint av förföriskt mosserande vin brigadeiro.
Red Velvet

Vanilj, choklad, cream cheese och hallon

Den lockande röda vanilj- och kakaosockerkakan rymmer en hemlighet - en len och krämig cream cheese brigadeiro-fyllning som omsluter dina smaklökar som en varm omfamning. Som en kärleksfull överraskning är den också kysst av hallonsylt, vilket ger en härlig kontrast till den krämiga sötman.
Sommardröm

Vanilj, jordgubbar och mörk choklad

Låt Sommardrömmen vara din smakfulla påminnelse om det bästa av sommaren, oavsett årstid. Färsk jordgubbssylt som väcker minnen om soliga dagar. Men det blir ännu bättre när du upptäcker det överraskande inslaget av mörk choklad brigadeiro.
Blåbärstårta

Vanilj, blåbär och vit choklad

Upptäck skogens underbara smaker med vår blåbärstårta. En mjuk vaniljsockerkaka som bär på en fyllig blåbärsfyllning som för tankarna till skogsstigar och naturens skattkista. Som en överraskande twist förenas den milda sötman hos vit choklad med den fräscha citruskicken av citron ganache.