Ändra ditt omslagsfoto
Ladda upp
jiannissmalios
Ändra ditt omslagsfoto
Bröllopsfotograf och småbarnspappa med kärlek för livet, god mat, havet och solnedgångar.
Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Fotograf
Hela Sverige, Örebro län
Nora, Örebro

Hej och välkomna!

Nu vill jag ta chansen att säga stort grattis till förlovningen och självfallet till kommande bröllop, och vad roligt att ni hittat hit! Jag är fotograf för dig som vill ha de viktigaste minnena förevigade som ska dekorera ert hem och era hjärtan. Ögonblick som du, din partner och din familj kommer glädjas åt för all framtid! Varje saga är annorlunda, så låt mig fånga er berättelse, i naturligt ljus, med naturliga känslor & ögonblick och allt mitt emellan människor och livet.

Mina kära kunder beskriver mig som respektfull, social och utomordentligt trevlig, samtidigt som jag aldrig försöker ta fokuset ifrån de verkliga stjärnorna på bröllopsdagen - paret! Jag tror starkt på att respektera alla lika mycket, eftersom varje enskild individ kan bidra till en fulländad berättelse om er dag. Min uppgift är att fånga dessa gyllene ögonblick så naturligt och kärleksfullt som möjligt, med både skratt och lyckotårar.

Mig finner ni i den mysiga lilla trästaden Nora i Bergslagen, några mil norr om Örebro, bland sjöar och vacker natur, men självklart så tar jag mig dit ni behöver mig och reser både utanför länets och landets gränser för att fånga er dag.