Ändra ditt omslagsfoto
Ladda upp
malinedlund
Ändra ditt omslagsfoto
Bröllopslokal som erbjuder helhetskoncept. För er som vill ha en smidig planering!
Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Koordinator/Planerare, Lokal/Catering
Östergötland
Norrköping

Om ni letar efter en rustik och charmig bröllopsplats som ger er och era gäster ett minne för livet så behöver ni inte leta längre! Kanalmagasinet ligger intill Göta Kanals första (eller sista) sluss på landet. När man bokar bröllop hos oss är man enda sällskapet på plats. Golv och väggar är original från 1832 med en rustik känsla och en takhöjd på 8 meter. I direktanslutning till festsalen finns en inglasad terrass som passar utmärkt för minglet eller som plan b vid dåligt väder om man tänkt ha vigsel på plats. Annars sker ofta vigslar i vår hage omgiven av äng, önskar man en kyrklig vigsel finns flera kyrkor i närområdet på vikbolandet.

Vi har fullständiga rättigheter vilket innebär att samtlig mat och dryck sköts via oss. Vi har flera bröllopspaket att välja på för sällskap upp till 90gäster. Vi är utbildade koordinatorer som gärna är er helhetspartner genom hela planeringen!

Önskar man ett mindre koncept så arrangerar vi drop in vigslar ett par gånger om året för er som vill ha ett litet intimt bröllopsfirande själva eller med de allra närmaste.