Ändra ditt omslagsfoto
Ladda upp
juliacronqvist1
Ändra ditt omslagsfoto
Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Lokal/Catering
Västra Götalandsregionen
Göteborg

Nya Älvsborgs Fästning står som en majestätisk portal till Göteborgs historiska hjärta, belägen vid det livliga hamninloppet. Denna anrika fästning erbjuder en unik bakgrund för alla typer av evenemang, vare sig det gäller företagsevenemang, bröllop, eller privata tillställningar. Hos oss ges du möjligheten att skräddarsy ditt evenemang i en miljö som kombinerar historisk storhet med modern bekvämlighet, allt för att skapa en oöverträffad upplevelse.

Vår dedikerade personal arbetar nära varje klient för att säkerställa en personlig och skräddarsydd upplevelse. Från det ögonblick du börjar planera ditt evenemang med oss, tar vi hand om varje detalj, stort som smått. Vår målsättning är att överträffa dina förväntningar och lämna ett bestående intryck på dig och dina gäster.

Nya Älvsborgs Fästning är inte bara en plats för evenemang; det är en plats där historien möter nutiden. Den storslagna utsikten över Göteborgs hamninlopp fungerar som en levande kuliss som garanterat kommer att förhöja atmosfären vid din tillställning. Oavsett om du planerar ett elegant bröllop, ett inspirerande företagsevenemang eller en intim privat fest, erbjuder vår unika plats en perfekt blandning av historisk charm och modern funktionalitet.

Vi förstår vikten av att skapa minnesvärda ögonblick. Därför är vi här för att erbjuda en service som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar. Låt Nya Älvsborgs Fästning vara scenen för ditt nästa evenemang, och upplev hur vi tillsammans skapar en oförglömlig och magisk upplevelse för dig och dina gäster.