Ändra ditt omslagsfoto
Ladda upp
elinastormkallerup
Ändra ditt omslagsfoto
Stort Grattis till er förlovning! Låt oss titta på nästa stora fest ni ska ha tillsammans
Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Koordinator/Planerare
Hela Sverige, Skåne
Helsingborg, Höganäs, Ängelholm

Är ni i funderingar kring att anlita en koordinator?
-Det mest gynnsamma steget är att faktiskt ta kontakt och inleda en dialog med en. För alla nya kunder erbjuder jag en kostnadsfri konsultation där vi diskuterar ert stundande event, ni får en sneak peek i min arbetsmetod och hur jag kan stötta er. Efter detta samtal kan ni fatta ett välgrundat beslut.

Jag erbjuder två unika paket, men det är viktigt att poängtera att jag alltid skräddarsyr mina tjänster efter era specifika behov.

Paket "Dag till dag"
Under detta paket planerar ni allt själva, men jag tar över ansvaret två månader innan bröllopet. På själva dagen kommer jag vara närvarande i 12-16 timmar för att ni ska kunna fokusera på att njuta av er speciella dag. Ni har investerat mycket tid och energi i detta och det är viktigt att ni kan uppskatta och njuta av det ni har skapat och planerat!

Paket "Hela paketet"
Wow!
Detta blir vår gemensamma äventyr och jag kommer vara er stöttepelare i alla beslut ni tar. Planeringen ska vara en avkopplande och rolig process!

Om ni har kommit så långt i övervägandena rekommenderar jag att ni tar en titt på min hemsida för ytterligare information och förhoppningsvis hörs vi snart!
stormsevent.se