Ändra ditt omslagsfoto
Ladda upp
johanericsson
Ändra ditt omslagsfoto
Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Underhållning
Västra Götalandsregionen
Göteborg

Trumpeten och Pianot är en unik och förtrollande musikalisk duo som specialiserar sig på att skapa minnesvärda ögonblick under bröllop och mottagningar. Med Bjørns känsliga trumpettoner och Johans förtrollande pianospel förvandlar vi varje tillfälle till en magisk musikalisk upplevelse.

Vår repertoar sträcker sig från de klassiska bröllopsstyckena, såsom Wagners 'Here comes the bride' och Mendelssohns 'Weddingmarch', till moderna poplåtar och jazztunes. Vi strävar alltid efter att skapa en personlig upplevelse för varje brudpar genom att anpassa vår musik till deras önskemål och förväntningar. Oavsett om det är en kärleksfull ballad eller en livlig jazzmelodi, är vårt mål att föra fram känslan och stämningen som varje par drömmer om.

Trumpeten och Pianot är inte bara en musikleverantör, utan en skapare av känslor och minnen. Vår passion för musik och engagemang för att skapa en atmosfär av kärlek och lycka gör oss till det perfekta valet för par som söker det lilla extra för att göra deras bröllop oförglömligt. Välkomna till vår värld av musik, kärlek och magi!

Instagram @trumpetenopianot