Ändra ditt omslagsfoto
Ladda upp
zarajolevskamagnusson
Ändra ditt omslagsfoto
Varje bröllop är unikt, och för oss är det en ära att få smycka det med blommor.
Status för denna avändare är Godkänd

Denna användare har inte lagt till några uppgifter till sin profil ännu.

Florist
Västra Götalandsregionen
Göteborg

Bröllop & brudbukett

Varje bröllop är unikt, och för oss är det en ära att få smycka det med blommor. Det viktigaste blomsterarrangemanget för bröllopet är brudbuketten, som vi skapar utifrån era personligheter och önskemål. Vi utför även blomsterdekorationer, som kyrkblommor, bordsblommor och dekorerade hjärtan.

Ibland har man en klar bild utav hur man vill ha sin brudbukett. I andra fall är det svårt att välja, eller ens veta vad man vill ha. Oavsett vilket, finns vi där till er hjälp. Bra att tänka på är att utbudet av blommor varierar efter säsong. Men ofta går det att hitta en blomma med ett liknande uttryck eller känsla, som den man först tänkt sig. I övrigt är det bara fantasin som sätter gränserna.

Vi skapar med omsorg

I november 2013 öppnade jag Vackra blomster & ting, i Göteborg. Tanken var att skapa en personlig blomsterbutik, en plats för både kunder och blommor att trivas. Den gamla lokalen på Övre Husargatan, med högt i tak, visade sig bli ett underbart rum för uppgiften. Här får blommorna ljus och stämningen är familjär.

Idag jobbar jag tillsammans med Linda i butiken. Vi är båda florister med många års erfarenhet utav yrket. Men viktigast av allt är att vi sätter en stolthet i det vi gör. Vi älskar att skapa och vi gör det med stor omsorg.

Hos oss hittar du ett personligt sortiment utav snittblommor, gröna växter och presentartiklar. Vi utför också blomsterarrangemang för bröllop, begravning och andra skeenden i livet. Vi hoppas att du ska trivas.

Zara & Linda