3 frågor till leverantörer i bröllopsbranschen!

Therese Willén – Fotograf, Bröllopsplanering

Fråga 1: Vilka typer av bröllopstjänster erbjuder du?

Bröllopsplanering 1:1, Bröllopsplanering online och bröllopsfotografering

Fråga 2: Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör?

– Brinner för personliga och unika bröllop utan en massa tankar på de gamla oskrivna traditionella “reglerna”.

– Hjälper brudpar att planera sina bröllop på ett enkelt, roligt och kostnadseffektivt sätt.

– Med min nya onlinetjänst (lanseras 25-27 Juni) ger jag fler möjligheten till planeringshjälp till en kostnad som de flesta kan avvara.

– Alltid fokus på känslan snarare än det pinterest-perfekta

Fråga 3: Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen?

Att få hjälpa människor att skapa en dag full av magi och kärlek som verkligen är anpassad efter deras personligheter och deras historia. Även de gånger då jag “bara” är fotograf så blir det mycket planeringshjälp ändå för att inte tala om koordination på bröllopsdagen. Men att få omge sig med människor, hjälpa människor att skapa en minnesvärd dag kort och gott.

Kick It Off Event, Sandy Hall – Produkter och tjänster

Fråga 1: Vilka typer av bröllopstjänster erbjuder du?

La Bowtique Sweden erbjuder skräddarsydda bröllopsprodukter med eget tryck för dig som söker personliga presenter till brudtärnor, marskalkar och personliga inslag på det dukade bordet. Våra populäraste produkter just nu är våra morgonrockar med namntryck och våra flasketiketter med brudparets namn.

Fråga 2: Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör?

Jag har jobbat med bröllop och möhippor sedan 2017, till en början som eventplanererare och festfixare. Som ett komplement till de event och bröllop jag planerade startade jag webbshoppen La Bowtique Sweden som nu funnits i lite över tre år.

Fråga 3: Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen?

Det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen är att varje bröllop ser så olika ut. Det är så roligt att få hjälpa till att sätta en personlig prägel på kunders speciella dag. Det är oftast de personliga inslagen som gör att gästerna på bröllopet minns dagen lite extra. Ibland vet man heller inte exakt vad man är ute efter och då finns jag där för att bolla idéer.

Upando Photography – Fotograf

Fråga 1: Vilka typer av bröllopstjänster erbjuder du?

Bröllopsfoto.

Fråga 2: Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör?

Marcus har lång foto erfarenhet och har hållit i fotokurser, varit skolfotograf, produktfotograf, fastighetsfotograf, fotat gravid, familj och porträtt. Vi på Upando Photography är Team man och fru och har fotograferat bröllop tillsammans sedan 2010.

Annica är den som är “alltiallo” vid fotograferingen och är ibland även med och fotograferar när det händer mycket omkring er som par.

Fråga 3: Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen?

Människorna, planeringen och att få uppleva dagen med paren vi haft äran att fotografera är stort och svårt att beskriva i ord.

Att fotografera bröllop är vår “tillsammansgrej” och så roligt.

Mvh. Annica, Upando Photography.

Vallen Säteri – Lokal

Fråga 1: Vilka typer av bröllopstjänster erbjuder du?

Jag har en fantastisk festlokal i lantlig miljö med ett slott och en sjö och skog som ramar in både vigselplats och utemiljön. Vi har vårt helt nya hotell klart till sommaren 2025 och då kan alla sällskap vara exklusiva hos oss – de har ställer helt för sig själv.

Fråga 2: Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör?

Vår festlokal och vårt förra hotell har huserat 100-tals bröllop genom åren  och vi som äger gården har varit i branschen i 15 år.

Fråga 3: Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen?

All glädje, kreativitet och kärlek ♥️

Vår Instagram är vallenssateri2024 – följ vår resa att skapa en destination där människor möts i naturen 😊

Bröllopsbruket – Brudklänningar

Fråga 1: Vilka typer av bröllopstjänster erbjuder du?

Vi säljer moderna second hand brudklänningar  samt helt nya brudklänningar och har butiker i 6 städer runt om i Sverige. Vi erbjuder även skrädderi i varje butik, samt möjlighet att sälja tillbaka sin brudklänning. Bra för plånboken och bra för miljön!

Fråga 2: Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör?

Bröllopsbruket har funnits på marknaden sedan 2018 och är ensam i sitt slag att erbjuda ett brett och välsorterat  sortiment av moderna second hand brudklänningar i fysiska butiker. Hos Bröllopsbruket kan man dels hitta helt nya brudklänningar från de populäraste märkena, men även moderna second handbrudklänningar som både är köpa i Sverige, men allt som oftast erbjuder vi även klänningar som är köpta utomlands, bl.a. Australien, New York, Tyskland etc.

Fråga 3: Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen?

                 Det roligaste vi som jobbar på Bröllopsbruket vet, är att hjälpa våra blivande brudar hitta sin drömklänning. Att få vara med längs med den resan är fantastiskt och vi får träffa så otroligt  många härliga blivande brudar varje dag.

Jiannis Smalios – Fotograf

Fråga 1: Vilka typer av bröllopstjänster erbjuder du?

Jag är bröllopsfotograf och levererar såväl digitala som fysiska produkter i form av printar och album.

Fråga 2: Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör?

 Jag har nu några års erfarenhet som egenföretagare på deltid där jag har fotat bröllop i lite över 3 år.

Fråga 3: Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen?

Det bästa är nog att ingen kund är den andra lik, och alla med sina egna unika karaktärer och behov där jag försöker göra mitt bästa för att tillfredsställa dom behoven. Att fånga ögonblick som aldrig kommer tillbaka, att bevara minnen och se känslor komma till ytan varje gång man ser tillbaka på sina bilder, stunder av kärlek, gemenskap och att livet är mer än bara ett “ja” utan att man kämpar tillsammans för ett liv där varje dag är unik, precis som en själv och våra bilder, det är nog det roligaste med mitt jobb som fotograf och bröllopsfotograf. Jiannis Smalios Fotograf Jiannis Smalios www.smaliosfoto.se

NV Cakemaker – Tårtor

Fråga 1: Vilka typer av bröllopstjänster erbjuder du?

Bröllopstårtor

Fråga 2: Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör?

Mer än 20 år

Fråga 3: Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen?

Varför jag älskar att göra bröllopstårtor? Att skapa bröllopstårtor är en passion för mig. Det är en ära att få vara en del av en så speciell dag i någons liv. Varje tårta är unik och designad för att passa brudparets personlighet och stil. Jag älskar att se glädjen och förväntan i deras ögon när de ser tårtan för första gången. Att få bidra till deras lycka gör det hela värdefullt och ger mig stor tillfredsställelse. Nadya NV Cake Maker i Göteborg www.nvcakemaker.com

Anna Cecilia – Fotograf

Fråga 1: Vilka typer av bröllopstjänster erbjuder du?

Jag är bröllopsfotograf och fotograferar i Göteborg med omnejd (ca 1h körning från Göteborg).

Fråga 2: Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör?

Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör? Jag ha varit fotograf sedan 2003 och jag älskar att fotografera bröllop!

Fråga 3: Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen?

Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen? Lyckan och förväntningarna som ligger i luften denna stora dag. Allt är vackert; brudpar, kläder, blommor, omgivningar, maten… ja, kort och gott allt. Svara också med Ditt namn, företagsnamn och adress till hemsida tack. Anna Andersson, Ateljé Anna Cecilia, https://ateljeannacecilia.mypixieset.com

Make up by Anneli – Make up artist, Hårstylist

Fråga 1: Vilka typer av bröllopstjänster erbjuder du?

Makeup och styling av hår.

Fråga 2: Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör?

. Jag har arbetat med bröllop i ungefär 5 år. De första åren gjorde jag mest makeup och hår på tärnor men de senaste 2–3 åren har det blivit allt mer makeup och hår på brudar.

Fråga 3: Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen?

Det är så härligt att se brudens glädje och förvaltningar när de är klara med makeup och hår och när de sätter på sig sin bröllopsklänning. Det är en fantastisk stund tillsammans med de närmaste. Annelie Jönsson Makeup by Annelie www.makeupbyannelie.com

Vackra blomster & ting

Fråga 1: Vilka typer av bröllopstjänster erbjuder du?

Vi erbjuder alla olika variationer av uppsättningar, vi skapar efter brudparets önskemål och anpassar oss efter det, vi kommer även med idéer och input, allt för att det ska bli den bästa dagen!

Fråga 2: Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör?

 Vi har haft verksamheten i drygt 10 år men har längre erfarenhet än så.

Fråga 3: Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen?

Det är bara lycka. Alla är så glada och förväntansfulla! Det är fint att få vara en del av en så stor dag. Inget är omöjligt utan alla bröllop är unika och det är så inspirerande att få använda sin kreativitet. Zara och Linda Vackra Blomster & Ting www.vackrablomster.se

EMKN Creations – Make up artist, Hårstylist

Fråga 1: Vilka typer av bröllopstjänster erbjuder du?

 Jag utför makeup och håruppsättningar samt hårstyling. Mina tjänster går att boka i form av lyxiga paket som är perfekt inför bröllop. Jag reser överallt i Sverige och även utomlands.

Fråga 2: Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör?

Jag är utbildad hår- och makeupstylist sedan 2017 och har därefter jobbat på skönhetssalonger i Borås där jag fått styla massvis av brudar, tärnor och deras respektive. 2023 fick jag tvillingar och bestämde mig då för att satsa helhjärtat på bröllop och börja frilansa.

Fråga 3: Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen?

 För mig är det en ära att få vara en del av någons största dag i livet. Man väljer inte vem som helst som stylist utan hår och smink är väldigt viktigt för många. Därför är det bästa med bröllopsbranschen att få det förtroendet och att sedan få vara med och se en sån glädje och lycka från alla inblandade. Jag blir väldigt glad av att jobba med bröllop helt enkelt.

Studio Idyll – Make up artist, Hårstylist

Fråga 1: Vilka typer av bröllopstjänster erbjuder du?

Jag erbjuder tjänster i form av skönhetsbehandlingar. Huvudsakligen Håruppsättningar & Makeup! 

Fråga 2: Kan du berätta lite om din erfarenhet inom bröllopsbranschen och hur länge du har varit verksam som leverantör?

Jag har varit verksam och nischad i bröllopsvärlden sen 2018 och med åren lär man sig ständigt nya saker, både inom branschen och sitt område men också om sig själv! Inget uppdrag är det andra likt för varje bröllop är unikt

Fråga 3: Vad är enligt dig det bästa med att jobba inom bröllopsbranschen?

Det bästa med att få jobba med bröllop är nog hur man alltid kan utvecklas och bli ännu bättre. Samt att man på den stora dagen får stå där med dagens huvudperson och uppleva alla härliga känslor tillsammans. För där på första parkett får man se och ta emot inte bara bruden men också tärnan som kan vara syster -eller bästa kompisen från barndomen. Mamma eller svärmor som brister av lycka när dom ser vad jag åstadkommit. Floristen som lämnar blommor eller brudgummen som med händerna för ögonen “bara” ska hämta manschettknapparna. Man får känna tillit, glädje och lycka och från år till år har man dessutom fått nya bekantskaper och vänner på köpet.

Kika in på Sweddings.se för att se fler duktiga leverantörer till bröllop!

Dela inlägget: